Begin Transmission vinnare #3

Det har kommit en ny vinnare i AFIs Begin Transmission-tävling. Mark har vunnit (de flesta som någon gång varit aktiva på AFIs forum vet vem Mark är, han är ett av de absolut största fansen out there), och det är väl inte så konstigt det heller, med tanke på den otroligt bra videon han gjorde. Eller, ja, det otroligt bra innehållet i videon. Redan när jag såg den första gången tänkte jag att om inte Mark vinner, så är det otroligt, otroligt konstigt.

Plus att Mark är lite halv-kompis med killarna i bandet, efter att han har följt ett flertal av deras turnéer, och så jobbar Mark på buzznet.com, och det innebär att han rätt ofta får göra intervjuer och liknande med musiker som han gillar. Det är många som blev arga när de såg att Mark vunnit, eftersom de ansåg att det var klart att han skulle vinna bara eftersom killarna i bandet känner honom vid namn, och inte bara som ett annat fan.

Däremot så är det precis vad Mark är, ett dedikerat, men sansat, fan. Om ett band fick välja, så skulle de nog hellre ta ett tusen fans som Mark, än en miljon skrikande, hysteriska tonårsflickor, oavsett hur mycket pengar de tjänar på tonårsflickorna, bara för att Mark vet hur man ska bete sig. Han inser att några av hans största idoler och inspiration är människor, precis som han, och därför behandlar han dom som han behandlar alla andra, men respekt.

Så här såg det ut när killarna i AFI hälsade på Mark på jobbet för att berätta att han vunnit (de spelar in skivan inte så långt ifrån Marks kontor, därför kunde de åka dit personligen och berätta det för honom):




Här har ni Marks vinnande video:



Vad tycker ni, vad Mark en värdig vinnare?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0